Torsdag 21/3

Fick en chock när jag insåg vilket datum det var. Fan vad tiden går fort. 
igår red jag fandango, pius och Sandy tyvärr inga jättepass på någon av dom då det var lite tidsbrist. Gamla härliga fandango busade men var extremt fin och det känns som jag verkligen börjat hitta knapparna på han nu, likså pius. Sånär det var dags för att rida Sandy var det praktiskt taget kolsvart i ridhuset så gav upp rätt snabbt. Får se vem jag ska rida idag!
efter ridningen blir det pluggkväll med mina bästa tjejor och samhällsrapporten måste bli klar. I övrigt går dagen ut på att styra upp livet lite. 

Utkast: Mar. 21, 2013


Badas fredag 8/3

Min planering går skit hehe, blir att sätta sig med almanackan på riktigt i helgen och styra upp det. 
Seg idrott idag, ingen lunch och inget gym för det var knökat. Drömmer mig bort om att maila Sjöbo fitness center och höra om dom är intresserade av core pass.. Men först körkort och häst. Vill rida, tappar motivationen helt till allt när jag inte har det upptill. Långhelg, ta tag i livet, men vi börjar med utgång i Malmö <3

Fredag 8/3

Jag önskar mig lite sol. Snälla snälla.
Idag skola med biologi prov, håla där jag ska till gymmet och kötta om det inte är för mycket folk. Ikväll vill jag ut och dansa på kb med tjejerna, blir det eller forever alone pluggkväll. Vilket låter mest lockande? Hoppas innerligt att jag kan jobba på förmiddagen imån, annars kör det ihop sig som vanligt. Men vi får väl se.

Torsdag 7/3

Orkar verkligen inte att det är torsdag, att jag inte har körkort och att det är biologi prov imån. Därför ska jag göra något av det! Ha en grym dag i skolan, åka hem och få allt gjort + magpass, springa och försöka lära mig shuffla ( för det är typ det viktigaste i världen?) sjukt taggad på att gymma på hålan imån! Då ska svetten rinna! 
Från och med nu: brödförbud

RSS 2.0